Foto: AFI

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aizvadītajā diennaktī dzēsis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkus Aizkrauklē un Bauskas novada Īslīces pagastā, portāls "Delfi" uzzināja VUGD.

Pulksten 19.17 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Bauskas novada Īslīces pagastu, kur bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka deg vienstāva ēkas un trīs automašīnas 300 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts pulksten 21.46.

Pulksten divos naktī tika saņemts izsaukums uz Lāčplēša ielu Aizkrauklē, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg divstāvu neapsaimniekotas ēkas otrā stāva telpas un jumts 800 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks lokalizēts pulksten 5.17 un šobrīd turpinās tā dzēšanas darbi.

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma 41 izsaukumu – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu un 17 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!