Foto: LETA

Jaunā Rīgas teātra aktrise Guna Zariņa ir neizpratnē un pārsteigta par nokļūšana uz žurnāla "Patiesā Dzīve" vāka ar it kā emocionālu interviju, kuru viņa nemaz nav sniegusi.

"Atvainojos visiem, kas dēļ virsraksta "Gunas Zariņas spēles ar rēgiem" uz 6.februāra izdevuma Patiesā Dzīve vāka, iegādājās šo žurnālu. Jo, jāatzīst, man ar šo rakstu, kas ļoti atgādina sirsnīgu interviju, nav nekāda sakara un tās autoru nekad neesmu satikusi. Tekstā pamatā nav lietotas atsauces uz avotiem! Turklāt tie nav svaigi," norāda aktrise.

Viņa uzsver, ka ar "Patieso Dzīvi" šāda saruna nav notikusi un nevarēja notikt, jo viņai nav ne mazākās vēlmes atbalstīt un reklamēt šo izdevumu, kuram ar patiesību, izskatās, nav nekāda sakara.

"Man ļoti neērti, ka, izmantojot manu vārdu un apejot autortiesības, kārtējo reizi ir "piemēslots kosmoss," turpina Zariņa.

Arī Jaunais Rīgas teātris (JRT) izsaka nožēlu, ka izdevumā "Patiesā Dzīve" 2015. gada 6.februāra numurā publicētais raksts "Spēle ar rēgiem" sagatavots, maldinot lasītājus it kā aktrise Guna Zariņa sniegusi interviju šim izdevumam. Turklāt JRT uzskata par nepieņemamu žurnālista Andra Bernāta rīcību, bez atsaucēm uz konkrētiem informācijas avotiem rakstā ietvert Gunas Zariņas pārdomas un viedokļus bez pašas aktrises piekrišanas, norādīts paziņojumā teātra mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!