Foto: LETA
Piektdien, 27.februārī, notiks Andreja Požarnova vadītās biedrības "Gods kalpot Latvijai" pirmā domubiedru sanāksme, kurā, piedaloties tās atbalstītājiem un vairāku partiju vadītājiem, plānots spriest par sadarbību jauna politiska spēka veidošanā.

Biedrība "Gods kalpot Latvijai" atvasinājās no Rīgas vicemēra Andra Amerika vadītās "Gods kalpot Rīgai". Kā iepriekš skaidroja Ameriks, biedrība izveidota, lai domātu par politisko darbību plašāk nekā Rīgas mērogā.

Požarnovs ir pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksme" valdes loceklis. Viņš iepriekš Saeimas un pašvaldību vēlēšanās kandidējis no apvienības "Tēvzemei un brīvībai"/LNNK saraksta, bet vēlāk pašvaldību vēlēšanās pieslējās "Gods kalpot Rīgai", liecina aģentūras LETA arhīva informācija.

Sanāksme notiks plkst.16 Mazajā ģildē, Amatu ielā 3/5, Rīgā.

Biedrībā "Gods kalpot Latvijai" pašlaik iesaistījušies vairāki desmiti domubiedru no dažādiem Latvijas reģioniem, atbalstu biedrības idejām neformāli paudušas arī vairākas sabiedriskās organizācijas.

"Gods kalpot Latvijai" dibināta ar mērķi apvienot Latvijas patriotus, kas ar savu pieredzi un zināšanām vēlas personiski iesaistīties Latvijas nākotnes veidošanā, godprātīgi darboties sabiedrības interesēs un kopīgi meklēt risinājumus Latvijas pašvaldībās un valstī sasāpējušiem jautājumiem, skaidro Požarnovs.

"Atrast to, kas mūs vieno, nevis šķeļ. Saliedēt un iedvesmot kopīgam mērķim par pārtikušu un drošu Latviju, kurā ikviens cilvēks justos sadzirdēts un piederīgs, kur valsts kalpotu sabiedrībai, nevis otrādi," par topošās partijas mērķi uzskata Požarnovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!