Foto: Publicitātes attēli
Ar Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa runu un kopīgu selfiju ar tūkstošiem bērnu un jauniešu sestdien Jūrmalā tika atklāti radošās un aktīvās atpūtas svētki "ZZ Festivāls".

""ZZ Čempionāts" pulcē talantīgus, spēcīgus un aktīvus jauniešus no visas Latvijas, kuri parāda savu veiklību, fizisko izturību, erudīciju un vienlaikus arī spēju strādāt komandā un būt vienotiem. Ar dalību šajā čempionātā jūs kā komanda parādīsiet saliedētības spēku – tikai darbojoties vienoti un palīdzot viens otram, mēs arī dzīvē varam sekmīgi pārvarēt pat vissarežģītākos šķēršļus un grūtības. Vēlu jums visiem labus rezultātus un lai dienas beigās jūs būtu gandarīti par savu sniegumu", sacījis Vējonis.

Pēc atklāšanas uzrunas Raimonds Vējonis kopā ar pasākuma vadītāju Renāru Zeltiņu nofotografējās kopīgā selfijā ar tūkstošiem bērnu un jauniešu, noslēdzot atklāšanas ceremoniju.

Foto: Publicitātes attēli

"ZZ Festivāls" norisinās otro gadu un aicina jauniešus un ģimenes ar bērniem pavadīt visu dienu Dzintaru-Majoru pludmalē un Dzintaru Mežaparkā kopā ar māksliniekiem, sportistiem un slavenībām - Renāru Zeltiņu, Madaru Apsi, Justu, Agnesi Rakovsku, Ketiju Šēnbergu un citiem.

"ZZ Festivāla ietvaros" norisinājās arī Latvijas vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu "ZZ Čempionāts 2016" fināls. Dalībai spēlēs šogad pieteicās vairāk nekā 2000 klases, pārstāvot 106 no 110 Latvijas novadiem, un vien 180 stiprākās klases, kas tika līdz finālam Jūrmalā cīnījās par vērtīgām balvām un labākās komandas titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!