Arī Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic", līdzīgi kā citas aviosabiedrības pasaulē, strādās pastiprinātā drošības režīmā, informēja "airBaltic" sabiedrisko attiecību speciāliste Vija Dzērve. Lai uzlabotu pasažieru drošību, ir veikti vairāki pasākumi, bet sīkāk tos nevarot komentēt, jo tā esot daļa no drošības. "airBaltic" lidmašīnās bruņotu apsargu nebūšot, norādīja Dzērve.
Pasažieri, kuri izmantos "airBaltic" lidmašīnas, nekādā ziņā nebūšot traucēti un tas neietekmēšot pasažieru plūsmu caur lidostu. Lidosta "Rīga" strādā pastiprinātā drošības režīmā, tādēļ uz dažiem reisiem ir jāierodas mazliet ātrāk, lai varētu iziet dubulto drošības kontroli, ko Rīgā līdz šim bija pieprasījusi Lielbritānijas aviokompānija "British Airways".

Jau ziņots, ka aviosabiedrība "Egypt Air" nolēmusi pasažieriem nepasniegt ēdienu ar metāla nazīšiem un dakšiņām, savukārt Frankfurtes lidosta aizliegusi lidmašīnās ienest jebkāda lieluma nažus. Londonas lidostās pastiprinātu drošības apsvēru dēļ uz lidojumu jāierodas 2 stundas pirms izlidošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!