Foto: stock.xchng

Arī prokuratūrā noraidīts augu apmaiņas punkta "Mājas svētība" pārstāvju lūgums atjaunot iespēju pārsūdzēt par radio ziņu klausīšanos uzlikto 500 latu administratīvo sodu, portāls "Delfi" uzzināja prokuratūrā.

Pēc tam, kad visas tiesu instances bija noraidījušas lūgumu par termiņa atjaunošanu, uzņēmuma juristi ar šādu lūgumu vērsās pie ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera, kurš tālāk iesniegumu nosūtīja Finanšu un ekonomisko noziegumu izmeklēšanas prokuratūrai. Taču prokuratūrā nolemts šo lūgumu noraidīt.

Jau vēstīts, ka advokāti iepriekš vērsās Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ar lūgumu atjaunot nokavēto procesuālo termiņu apelācijas sūdzības iesniegšanai. Šo lūgumu tiesa noraidīja, taču juristi par šo lēmumu Rīgas apgabaltiesas Krimināllietu kolēģijā iesniedza blakussūdzību. Arī šo sūdzību tiesa noraidīja.

Portāls "Delfi" jau vēstīja par gadījumu bodē "Mājas svētība", kurā ziņu skanēšanas brīdī ienāca policija. Likumsargi likumam pieejot formāli, veikalnieces sodīja ar 500 latu sodu. Pēc notikušā sašutusi bija gan sabiedrība, gan politiķi, kuri rosināja atcelt tā dēvēto "radio klausīšanās nodevu".

Pēc notikušā sašutusi bija gan sabiedrība, gan politiķi, kuri rosināja atcelt tā dēvēto "radio klausīšanās nodevu". Jautājums patlaban nonācis Saeimas komisiju redzeslokā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!