Otrdien politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" sapulcē vienbalsīgi nolemts sadarboties un piedalīties kopīgā sarakstā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) 9.Saeimas vēlēšanās. Par Ventspils mēra, partijas "Latvijai un Ventspilij" vadītāja Aivara Lemberga piedalīšanos 9.Saeimas vēlēšanās sapulcē netika lemts.
Partijas "Latvijai un Ventspilij" dalībnieki šodien vienbalsīgi nolēmuši pilnvarot partijas valdi izstrādāt un slēgt sadarbības līgumu ar ZZS par piedalīšanos 9.Saeimas vēlēšanās un uzdot valdei kopā ar Ventspils domes deputātiem no "Latvijai un Ventspilij" pieņemt nepieciešamos lēmumus kopīgā saraksta veidošanā.

"Latvijai un Ventspilij" dalībnieki aicināti pieteikties paši vai izvirzīt kandidātus 9.Saeimas vēlēšanu kopīgajam sarakstam ar ZZS.

Kā ziņots, 25.maijā politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes sēdē vēl netika pieņemts konkrēts lēmums par piedalīšanos 9.Saeimas vēlēšanās. Šī jautājuma izskatīšana un galīgā lēmuma pieņemšana tika atstāta izlemšanai šodien paredzētajai kārtējai valdes sēdei.

Zaļo un zemnieku savienība cer, ka Lembergs 9.Saeimas vēlēšanās kandidēs tās sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!