Latvijā dzīve notiek! Divas dienas novembrī visas pasaules skatieni būs pievērsti Rīgai. Te 28. un 29.novembrī notiks NATO samits. Mums kopā ir iespēja pasaulei parādīt labāko stāstu par Latviju un Latvijas cilvēkiem. Katrs no 5000 samita viesiem un žurnālistiem iegūs savus iespaidus par Rīgu, Latviju un Latvijas cilvēkiem. Viesiem būs pirmā tikšanās lidmašīnas iluminatorā ar Rīgas jūras līci, informācija no organizatoru savāktajiem materiāliem, no sarunām un konferencēm, sajūtas no mielastiem, iespaidi no pilsētas ielām un suvenīri.
Mēs vēlamies, lai samita viesi un pasaule divās dienās Rīgā saskata un novērtē vēl vairāk. Jūsu iespēja - divās nedēļās no 6. līdz 20.novembrim ar savu telefonu vai fotoaparātu ķeriet un apstādiniet labākos fotomirkļus. Pievienojiet datumu, norises laiku, vietu un komentāru. Sūtiet portāla "Delfi" redakcijai.

Kopā ar samita organizatoriem veidosim Latvijas dzīves albumu un labākie fotomirkļi saņems vērtīgas žūrijas balvas. Albumā iesūtītās fotogrāfijas publicēsim šeit, "Delfi" portālā*.

Balvas no samita organizācijas biroja saņems divdesmit labākie fotomirkļi. Izvērtējot jūsu balsojumus, populārākajam fotomirklim tiks "tautas balss" balva. Arī "Delfi" redakcija izvēlēsies savu fotomirkli, kuram tiks atsevišķa balva.

Galvenās balvas, kas tiks piešķirtas trim no divdesmit labākajiem fotomirkļiem: klēpjdatoru, digitālo fotoaparātu un biznesa klases mobilo tālruni, fotokonkursam ir piešķīrusi Starptautiskās NATO Rīgas samita atbalsta komitejas lielākais atbalstītājs no privātā sektora Latvijā "Parex banka".

*Redakcija rezervē tiesības bez paskaidrojuma nepubliskot fotogrāfijas, kuras neatbilst fotokonkursa nosacījumiem, aizskar personas tiesības un brīvības, provocē vai aicina uz vardarbību, attēlo politisku aģitāciju vai pārkāpj kādu no "Delfi" lasītāju komentāru noteikumiem.

Lai iesūtītu bildi konkursam, spied šeit!

Lai aplūkotu šobrīd populārākās bildes, spied šeit!

Lai aplūkotu jaunākās bildes, spied šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!