Šorīt nezināmi ļaundari uzlauzuši Valsts policijas mājaslapu "www.vp.gov.lv", novēroja portāls "Delfi".
Policijas mājaslapā bija vērojams paziņojums, kurā pausta neizpratne par tiesībsargu rīcību nedēļas nogalē notikušā Liepājas pludmales festivāla "Tele2 Baltic Beach Party" laikā, aizturot 40 cilvēkus aizdomās par atrašanos narkotisko vielu ietekmē.

"Es nesaprotu, kāpēc savācāt tos 40 cilvēkus iekš BBP, kuri gribēja normāli atpūsties? Ai ai ai. Vispār sāciet jūs arī atpūsties… bet lai nu kā sveiciens Valsts policijai! Jauku dieniņu," teikts paziņojumā.

VITA noskaidro Valsts policijas mājas lapas "uzlaušanas" gadījumu

Valsts AS "Valsts informācijas tīkla aģentūra" (VITA), kas uztur mājas lapu uz sava servera, šobrīd izmeklē notikušo.Pagaidām, kamēr precīzi nav zināmi lietas apstākļi, noskaidrotā informācija netiks izpausta.

VITA speciālisti nodarījuma izmeklēšanā sadarbosies ar Valsts policijas pārstāvjiem. Aģentūra skaidro, ka nepilnības, kas tika konstatētas VP mājaslapā šī gada sākumā, VITA speciālisti ir novērsuši nekavējoties un tās nav saistītas ar šo gadījumu.

Jau vēstīts, ka nedēļas nogalē Liepājas pludmales festivāla laikā aizturētas 40 personas, kas nosūtītas uz ekspertīzi aizdomās par atrašanos narkotisko vielu reibumā.

Tāpat 19 personām noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā cilvēka cieņu aizskarošā izskatā.

Trīs protokoli noformēti par sīko huligānismu, bet viens - par nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!