Romas katoļu baznīcas arhibīskaps Jānis Pujāts aicina Latvijas iedzīvotājus būt pacietīgiem un ļaut turpināt darbu pašreizējais Saeimai, kas ir iestājusies par garīguma un ģimeniskuma saglabāšanu sabiedrībā.
"Ne no maizes vien dzīvo cilvēks," otrdien LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja Pujāts, norādot, ka "Tautai vajadzētu būt zināmā mērā pacietīgai".

Pujāts sacīja, ka Saeimas atlaišana pašreizējā situācijā neko nedotu, tā būtu tikai pārgrupēšanās, bet jauniem spēkiem nepieciešams laiks. Tādēļ, pēc Pujāta domām, jāļauj šai Saeimai nostrādāt līdz pilnvaru termiņa beigām.

Pujāts atbalstot šo Saeimu, jo deputāti esot apturējuši "ierēdņu uzbrukumu ģimenes institūtam". Pēc Pujāta teiktā, bija mēģinājums propagandēt homoseksuālismu visās iespējamās vietās, taču politiķi esot ieklausījušies un šo mēģinājumu apturējuši.

Jau vēstīts, ka arodbiedrības sākušas parakstu vākšanu par Saeimas atlaišanu. Neapmierinātību ar pašreizējo Saeimas darbu asi pauduši tūkstošiem cilvēku, kas sestdien, spītējot sliktajiem laika apstākļiem, pulcējās Doma laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!