Latvijai ir vajadzīga jauna Saeima un jauni politiķi, komentējot pirmdien notikušo Valsts prezidenta Valda Zatlera tikšanos ar Ministru prezidentu Ivaru Godmani saka partijas "Pilsoniskā savienība" valdes priekšsēdētāja Sandra Kalniete.

Kā portālu „Delfi" informēja „Pilsoniskās savienības" preses sekretāre Dace Balode, Kalniete uzskata, ka „Latvijai ir vajadzīgs kas vairāk par Atmodas trešajiem tēva dēliem".

„„Man ir kauns par manu valsti. Man ir kauns par valsts vadītājiem, kuri mētājās ar neapdomīgiem politiskiem paziņojumiem, satricina sabiedrību un grauj Latvijas starptautisko reputāciju. Te Valsts prezidents paziņo, ka priecātos, ja valdībā būtu desmit godmaņi, te - ka tas pats vienīgais Godmanis vairs nebauda prezidenta uzticību," paziņojumā citēta Kalniete. „Tagad Valsts prezidents teic, ka jūtas gandarīts, ka pēc četru stundu sarunas viņam izdevies Ministru prezidentu pārliecināt darīt to, ko šis Ministru prezidents pirms dažām dienām godmaniskā kategorismā visas valsts priekšā bija apņēmies darīt, bet tad pārdomājis. Tagad nu, izrādās, uzticība atjaunota un skorpionu cīņas koalīcijas burkā var turpināties."

Kalniete uzskata, ka „Latvijai ir vajadzīga jauna Saeima un jauni politiķi, kas Tēvzemi mīlēs vairāk nekā paši sevi un kas būs gudrāki par „zolītes spēlētājiem" - koalīcijas politiķiem - un „kordziedātājiem" jeb Atmodas trešajiem tēva dēliem. Tieši jauniem politiķiem jābūt tiem, kas nepieļaus jaunu Latvijas piesmiešanu un izlaupīšanu, bet spēs valstij atkal atgūt godu un pašcieņu".

Kā ziņots, pirmdien  pēc vairāk nekā četru stundu ilgas tikšanās ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, Godmanis paziņoja, ka viņa vadītā valdība turpinās darbu. Šī bija pirmā abu amatpersonu tikšanās pēc Zatlera paziņojuma, ka Godmanis ir zaudējis viņa uzticību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!