Pēc atkārtotas iepazīšanās ar situāciju, kas radusies tramvaja sliežu remonta dēļ uz Gaisa tilta jeb tā dēvēta VEF tilta, Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Nikolajs Zaharovs ir uzdevis pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" organizēt remontdarbus tā, lai tie tiktu pabeigti līdz pirmdienai, 12.oktobrim, portālu "Delfi" informēja domē.

"Apmeklēju remontdarbu vietu četros naktī, vēlreiz tur pabiju no rīta un redzēju, ka darbi rit gausi. Esmu pārliecinājies, ka, pareizi organizējot remontdarbus, tos iespējams pabeigt līdz pirmdienai," norāda Zaharovs.

Zaharovs uzskata, ka satiksmes traucējumi Brīvības ielā pirms Gaisa tilta virzienā uz centru varētu būt daudz mazāki arī tad, ja informatīvie plakāti par remontdarbiem un iespējamajiem apbraukšanas ceļiem būtu uzstādīti savlaicīgi. Tāpēc SIA "Rīgas satiksme" informāciju par remontdarbiem uz Gaisa tilta izvietos jau pirms "Teikas" un "Alfas".

Tādējādi autovadītāji tiks savlaicīgi brīdināti un varēs nogriezties pa kreisi, lai dzelzceļa šķērsošanai izmantotu Zemitānu vai A.Deglava ielas satiksmes pārvadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!