Foto: Kadrs no video / AP/Scanpix / RIA Novosti/Scanpix / LETA
Oskars Melbārdis Vintenbergas trases treniņos uzstādījis jaunu trases laika rekordu, Rīgas ostā tiks izkrauti no ASV vestie tanki, Saeimai, iespējams, būs jāatvēl vēl aptuveni 1 miljons eiro filmas "Dvēseļu putenis" veidošanai, bet Ukrainā tikmēr mūk no hiperinflācijas.

Foto: AFP/Scanpix
Pirmdien, 9.martā, Rīgas ostā tiks izkrauti tanki M1A2 "Abrams" un bruņumašīnas M2A3 "Bradley", kā arī kaujas atbalsta un nodrošinājuma tehnika, kopskaitā vairāk nekā 120 ASV militārās tehnikas vienību, portālu "Delfi" informēja Aizsardzības ministrijā.

Lasīt vairāk

Pasaules čempionāta bobslejā un skeletonā, kas risinās Vācijā, Vinterbergas trasē, otrajā nedēļā risināsies trīs noslēdzošās sacensības - medaļas sadalīs skeletonisti, skeletonistes un bobsleja četrinieki.

Lasīt vairāk

Foto: RIA Novosti/Scanpix
Ukrainas centrālā banka paaugstinājusi procentu likmi, mainot to no 19% uz 30%, liecina paziņojums bankas mājaslapā.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Saeimai no valsts budžeta, iespējams, būs jāatvēl vēl aptuveni 1 miljons eiro filmas "
Dvēseļu putenis
" veidošanai, Saeimas izglītības kultūras un zinātnes komisijā pauda filmas režisors un producents
Dzintars Dreibergs
.

Lasīt vairāk

Foto: F64
Pēdējo 14 gadu laikā Latviju pametuši 238 tūkstoši cilvēku, liecina
Ekonomikas ministrijas
(EM) apkopotie dati.

Lasīt vairāk

Doņeckas ogļraktuvēs pēc sprādziena pazemē miruši vismaz 32 ogļrači, bet desmitiem aizvien iesprostoti raktuvēs, vēsta "Reuters".

Lasīt vairāk

Nepālas starptautiskajā lidostā Katmandū avarējusi aviokompānijas "Turkish Airlines" lidmašīna; negadījumā nav bojāgājušo, vairākiem pasažieriem sniegta medicīniskā palīdzība, vēsta "The Telegraph".

Lasīt vairāk

Latvijas skeletonisti
Martins Dukurs
un
Tomass Dukurs
, kuri šosezon bija labākie Pasaules kausa kopvērtējumā, bijuši arī ātrākie pasaules čempionāta oficiālajos treniņos Vācijā, Vinterbergas trasē.

Lasīt vairāk

Līdz šim "Baltic Bees" reaktīvo lidmašīnu komanda, kuras paraugdemonstrējumus skatītāji, visticamāk, atceras no Rīgas svētkiem, sastāvēja no piecām lidmašīnām. Tikko tām piepulcējusies vēl sestā, par kuras patronu kļuvis maestro
Raimonds Pauls
.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
Kaut gan arī pērn iedzīvotāju skaits valstī samazinājās, muzeju apmeklētība turpinājis pieaugt, informē Tūrisma Attīstības valsts aģentūra (TAVA). Pēc Kultūras ministrijas apkopotās informācijas, salīdzinājumā ar 2013.gadu kopējā muzeju apmeklētība pērn pieaugusi par gandrīz 268 tūkstošiem apmeklējumu un sasniedza teju trīs miljonus.

Lasīt vairāk

Foto: F64
Krievijas
Antifašistiskā antimaidana padome izveidojusi sarakstu ar patriotiskiem krievu tūristiem neieteicamām valstīm, starp kurām iekļauta arī Latvija, vēsta tūrisma portāls "TourProm".

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
Kompānija "
Rolls-Royce
" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējusi unikālu "Phantom" limuzīna modifikāciju "Serenity", kas atšķiras ar romantisku un greznu interjera noformējumu ķīniešu stilā.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Siltais laiks un saulīte šogad dabu atmodinājuši īpaši agri – jau februāra otrajā pusē sētmalēs bija manāmi sniegpulkstenīši, bet no Kurzemes ziņoja, ka ieurbtas jau pirmās kļavas. Pašlaik sulas tek pilnā sparā un laiks tās izbaudīt, uzlabojot arī
veselību
un atgūstot enerģiju.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!