Foto: Reuters/Scanpix

Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes iecirkņa darbinieki trešdien uz Atgāzeni devās risināt ģimenes konfliktu, jo ciemoties atbraukusi radiniece vairākas dienas slepus piedzērusies, kā arī vairs neesot devusies prom.

Mājas saimniece policistus izsauca īsi pēc pulksten 20. Kārtībsargiem kundze paskaidroja, ka ciemos pie viņas ieradusies brāļa sieva ar diviem bērniem. Ciemošanās ilgusi jau vairākas dienas un ietvērusi nepārtrauktu alkohola lietošanu, ko brāļa sieva centusies no saimnieces darīt slepus.

Saimnieces vadzis lūzis, kad viņa devusies uz veikalu, uzticot savus bērnus, tostarp gadu vecu meitiņu, pieskatīt ciemiņam. Pārnākot mājās, saimniece pamanīja, ka brāļa sieva jau atkal paguvusi piedzerties. Viņa radiniecei paskaidroja, ka šādu uzvedību vairs necietīs un lūdza brāļu sievu atgriezties mājās. Radiniece piekritusi, solot doties uz Latgali, bet tā arī nekur nav aizbraukusi.

Sarunā ar RPP darbiniekiem radinieces bērni pauda, ka tēvs mājās neļauj mātei lietot alkoholu un kopumā dzīves apstākļi viņu ģimenē ir labi.

Pati vaininiece bijusi nepatīkami pārsteigta, ka saimniece iesaistījusi policiju konflikta risināšanai. Viņasprāt, pieskatot bērnus, alkoholu mazās devās drīkstot lietot.

Mājas saimniece sazinājās ar citiem radiniekiem, kas solījušies atbraukt pakaļ pļēgurojošajai brāļa sievai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!