Foto: PantherMedia/Scanpix
Garda banānu - siera kūka bez cepšanas.

::recepte::

Cepumus sasmalcina, sajauc ar izkausētu sviestu un sīrupu. Sajaukto masu ieklāj apmēram 20 cm diametra veidnē, ar karotes apaļo pusi cieši piespiežot tās apakšai un malai, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Šokolādi izkausē ūdens peldē, sajauc ar krēmsieru. Pievieno saputotu saldo krējumu un uzmanīgi iemaisa. Banānus sagriež gabaliņos, pārlej ar citrona sulu, iejauc masā.

Liek pildījumu virsū pamatnei. Ievieto ledusskapī sastingt vismaz uz stundu.

20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
175 gauzu pārslu cepumi500 gsviests1 ĒKzeltainais cukura sīrups PILDĪJUMAM:250 gmascarpone100 gbaltā šokolāde0.5 gab.citrona sula150 gsaldais krējums2 gab.banāni

Sagatavošana

1

Cepumus sasmalcina, sajauc ar izkausētu sviestu un sīrupu. Sajaukto masu ieklāj apmēram 20 cm diametra veidnē, ar karotes apaļo pusi cieši piespiežot tās apakšai un malai, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

2

Šokolādi izkausē ūdens peldē, sajauc ar krēmsieru. Pievieno saputotu saldo krējumu un uzmanīgi iemaisa. Banānus sagriež gabaliņos, pārlej ar citrona sulu, iejauc masā.

3

Liek pildījumu virsū pamatnei. Ievieto ledusskapī sastingt vismaz uz stundu.

Iesūtīja: Lilis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!