Foto: DELFI

Atkušņa dēļ Jēkabpilī piektdienas vakarā slēgta satiksme Pļaviņu ielas posmā, sākot no krustojuma ar Viestura ielu līdz krustojumam ar Klostera ielu, pastāstīja SIA "Jēkabpils pakalpojumi" galvenais inženieris Guntars Leitāns.

"Pļaviņu iela vienā posmā bija mazliet applūdusi. Taču tas nav saistīts ar ūdens līmeņa celšanos, bet gan ar pēdējās dienās uzkritušo sniegu un lietu. Ikdienā notekūdeņi tiek novadīti notecē caur dambi uz Daugavu, taču šodien tie krājās Pļaviņu ielas posmā, jo aizvari ir noslēgti, ūdenim nav kur palikt un ūdens tiek maksimāli pārsūknēts pāri dambim, lai atbrīvotu Pļaviņu ielu," sacīja Leitāns, piebilstot, ka Pļaviņu iela bija applūdusi posmā no Viestura ielas līdz krustojumam ar Klostera ielu, taču patlaban ūdens ir atsūknēts.

Leitāns teica, ka "Jēkabpils pakalpojumi" dežūrrežīmā uzrauga attiecīgo ielas posmu un nepieciešamības gadījumā darbus turpinās. Satiksme šajā posmā joprojām ierobežota, taču attiecīgo ielas posmu var apbraukt pa citiem ceļiem.

Viņš sacīja, ka ir grūti prognozēt, kad satiksmi izdosies atjaunot. Tas esot atkarīgs no laika apstākļiem, proti, ja sniegs strauji turpinās kust un nebūs lietus, satiksmi varēs atjaunot ātrāk par pirmdienu, ja nē - būs jānogaida.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!