Valdība otrdien atbalstīja dažus sabiedrības "Valsts nekustamie īpašumi" piedāvājumus turpināt vairāku desmitu objektu celtniecību, taču vienlaikus daudzus citus no tiem noraidīja.

To vidū ir Rīgas pils restaurācija un rekonstrukcijas pirmā kārta jeb priekšpils nodrošināšana, Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes un Valsts policijas koledžas Latgales reģiona filiāles ēkas būvniecība un rekonstrukcija Daugavpils cietokšņa ēku kompleksā.

Tāpat valdība atbalstīja darbu turpināšanu attiecībā uz Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Cēsu ugunsdzēsības depo ēkas būvniecību Cēsīs, Valsts robežsardzes ēkas renovāciju Ventspilī, piemērojot to Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa izvietošanai līdz 2011. gada 15. septembrim.

Vienlaikus valdība atlika jauna prezidenta dzīvokļa nodrošināšanu un Latvijas televīzijas jaunas ēkas būvniecību. Tāpat atlikta Rīgas pils restaurācijas un rekonstrukcijas darbu otrā kārta, Muzeju krātuvju kompleksa rekonstrukcija, muzeja "Arsenāls" rekonstrukcija, Raiņa muzeja - memoriālās mājas "Raiņa un Aspazijas vasarnīca" rekonstrukcija, Rakstniecības, teātra un mūzikas rekonstrukcija, Jaunā Rīgas teātra ēkas rekonstrukcija, Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja ēkas rekonstrukcija, Akurātera muzeja ēkas rekonstrukcija un Daugavpils zonālā arhīva ēkas rekonstrukcija Daugavpils cietokšņa ēku kompleksā.

Tāpat atlikta vairāku Latvijas vēstniecību ēku rekonstrukcija ārvalstīs, jaunas Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja administratīvās ēkas būvniecība, kā arī daudzu policijas iecirkņu būvniecība vai rekonstrukcija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!