Foto: LETA / AP/Scanpix / DELFI / LETA
Valsts policija Rīgā atradusi bezvēsts pazudušās bijušās Latvijas Māsu asociācijas vadītājas Jolantas Zālītes līķi. Indrašis par spīti traumām tomēr cer spēlēt pasaules čempionātā, sākas slavenā “Aušvices grāmatveža prāva”, bet uzņēmējs Valērijs Belokoņs dalās savās pārdomās par biznesu ekskluzīvā intervijā portālam “Delfi” – apkopojam otrdienas svarīgākos notikumus Latvijā un pasaulē.

Foto: DELFI
"
Baltic International Bank
" īpašnieks
Valērijs Belokoņs
tiek uzskatīts par vienu no Latvijas turīgākajiem cilvēkiem. Viņa vārds vienlīdz bieži izskan saistībā ar atbalstu dažādiem mākslas un sociāliem projektiem, kā arī ar sadarbību ar bijušo premjeru Einaru Repši, strīdiem par panākumus pēkšņi guvušo un tad zaudējušo Anglijas futbola klubu, starptautiskām tiesvedībām par apvērsumā zaudēto banku Kirgizstānā.

Lasīt vairāk

Bijušais SS virsnieks Oskars Grēnings, kas izpelnījies palamu "Aušvicas grāmatvedis", tiesas prāvā, kas otrdien sākās Līnebergā, atzina savu "morālo vainu" par nacistu koncentrācijas nometnēs pastrādātajām slepkavībām un lūdza "piedošanu".

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Valsts policija
Rīgā Daugavā pagājušā pirmdienā atradusi bezvēsts pazudušās bijušās Latvijas Māsu asociācijas vadītājas Jolantas Zālītes līķi, informē Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Dairis Anučins.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Uzlabojoties veselības stāvoklim, Latvijas hokeja uzbrucējs
Miks Indrašis
trešdien kāps uz slidām, cenšoties atsākt treniņus, atklājis valstsvienības ārsts Jānis Kvēps.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Partijas "Vienotība" valde nav lēmusi par konkrēta kandidāta izvirzīšanu Valsts prezidenta amatam, pēc izskanējušas informācijas par panāktu vienošanos, uzsver partijas līdere
Solvita Āboltiņa
.

Lasīt vairāk

Valsts ieņēmumu dienests
(
VID
) sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju un Auto asociāciju ir sagatavojis priekšlikumus grozījumiem lietoto automašīnu tirdzniecības noteikumos, paredzot jaunus ierobežojumus.

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Valsts kancelejas
direktore
Elita Dreimane
20.aprīlī ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram pārsūdzējusi
Satversmes
aizsardzības biroja (SAB) lēmumu anulēt speciālo pielaidi valsts noslēpuma objektam, informēja Ministru kabineta preses sekretāre Signe Znotiņa - Znota.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Ar nolūku paātrināt pārtikas tirdzniecības embargo atcelšanu Ungārijai un Grieķijai gadījumā, ja tiktu pārtraukts Krievijas un Eiropas Savienības (ES) sankciju karš, Krievijas inspektori sākuši pārtikas kvalitātes pārbaudes abās šajās Eiropas valstīs.

Lasīt vairāk

Foto: PantherMedia/Scanpix
Bērnu literatūras cenzēšana nav pieļaujama un ir pat pretrunā ar saprātīgiem bērnu audzināšanas principiem, tā uzskata eksperti, komentējot kādas bērnu literatūras grāmatas saturu, kurā atrodami arī rupji un neķītri teksti.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes attēli
Visu laiku komerciāli veiksmīgākā metāla grupa "Cradle of Filth" portālā "Facebook" publicējusi gaidāmā albuma "Hammer Of The Witches" vāciņa attēlu. Gaidāmā albuma dizainu veidojis latviešu mākslinieks Artūrs Bērziņš.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!