Foto: F64
Sestdienas rītā braukšanu valstī daudzviet apgrūtina apledojums. Vietām nedaudz snieg, bet gaisa temperatūra ir no - 1 līdz +1 grādam, informē Latvijas Valsts ceļi.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi dienā gaidāmi nelieli nokrišņi sniega, slapja sniega un valsts rietumdaļā arī lietus veidā.

Šobrīd braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Rīgas apkārtnē no Baltezera līdz Saulkalnei, Ainažu un Valkas virzienos visā posma garumā, Veclaicenes virzienā no Rīgas līdz Raunas pagriezienam un no Virešiem līdz Veclaicenei, kā arī Daugavpils virzienā no Rīgas līdz Ogrei, no Nīcgales – Krāslavai, Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem, kā arī no Grebņevas līdz Medumiem un no Varakļāniem līdz Terehovai.

Braukšana apgrūtināta arī Liepājas virzienā no Kalnciema līdz Anneniekiem, Ventspils virzienā no Kūdras līdz Tukumam, Bauskas virzienā no Iecavas līdz Grenctālei, Jelgavas virzienā no Jelgavas līdz Elejai.

Uz reģionālajiem autoceļiem braukšana apmierinoša vien Saldus, Talsu, Gulbenes un Jēkabpils apkaimēs, citviet brauktuves vietām apledojušas.

Ceļu uzturēšanas darbos no rīta ir iesaistītas 160 "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!