Foto: F64

Autovadītājiem joprojām jārēķinās ar plašiem ceļu remontiem, dodoties ārpus Rīgas, portals "Delfi" uzzināja AS "Latvijas Valsts ceļi".

Kurzemē uz Ventspils šosejas remontēti četri posmi no Jūrmalas šosejas līdz Tukuma rotācijas aplim. Iespējami sastrēgumi, un ieteicamie apbraucamie ceļi ir caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju.

Remontdarbos uz reģionālā autoceļa Talsi–Stende–Kuldīga, sākot no Talsiem, ir pieci luksoforu posmi. Paredzamais šķērsošanas laiks ir viena stunda.

Turpinās darbi arī uz Liepājas šosejas tilta pār Kauguru kanālu. Satiksme novirzīta pa pagaidu tiltu, un to regulē luksofors. Intensīvas satiksmes gadījumā tā var būt palēnināta, informē uzņēmumā.

Vidzemē ceļu remontdarbi turpinās uz tilta pār Gauju Siguldā, kur satiksme novirzīta vienu joslu un tiek organizēta ar luksoforiem, Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, autovadītāji aicināti izmantot tiltus Murjāņos vai Cēsīs. Remonts rit arī uz Siguldas šosejas (A2) no Siguldas Līgatnes virzienā, uz Valmieras šosejas, posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam, kur ir četri luksoforu posmi. Nepieciešamības gadījumā vienā no tiem satiksmi organizē regulētāji un jārēķinās ar papildu stundu ceļā.

Vēl Vidzemē remonts notiek pirms Vecpiebalgas, kur būvdarbu posms ir desmit kilometru garumā, tāpēc būs nepieciešama papildu stunda ceļā. Ar papildu stundu jārēķinās arī braucot no Nītaures uz Augšlīgatni.

Zemgalē lielākie būvdarbi ir uz autoceļa Vecumnieki–Nereta–Subate, posmā Krasti–Ērberģe. Tur ir trīs luksoforu posmi un jāieplāno papildu 20 minūtes ceļā. Vienā posmā satiksme novirzīta pa apvedceļu. Savukārt uz autoceļa Ķekava–Skaistkalne, posmā no Bārbeles līdz Lietuvas robežai, jārēķinās ar pieciem luksoforu posmiem un papildu 40 minūtēm ceļā; Skaistkalnē joprojām slēgts 300 metrus garš ceļa posms un satiksme ir organizēta pa apvedceļiem.

Latgalē lielākie būvdarbi turpinās no Rēzeknes Kārsavas virzienā uz ceļa Rēzekne–Daugavpils (A13), no Krāslavas, dodoties Kombuļu virzienā, kā arī no Daugavpils Silenes virzienā. Tur jārēķinās ar četriem luksoforu posmiem un 50 minūtēm ceļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!