Foto: DELFI

Sākot ar pirmdienu, 25. jūliju, sāksies remontdarbi uz tilta pār Gauju Siguldā. To laikā pār tiltu būs organizēta reversā satiksme. Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, var izmantot tiltus Murjāņos un Cēsīs, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Vidzemē uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir seši luksoforu posmi un autovadītājiem jārēķinās ar papildu stundu ceļā.

Papildu stunda ceļā būs nepieciešama autovadītājiem, lai šķērsotu 25 kilometrus garo remonta posmu ar septiņiem luksoforu posmiem uz Vecpiebalgas ceļa (P30).

Tāpat arī uz Vidzemes šosejas turpinās remontdarbi Līgatnē, arī tur satiksmi regulē luksofori.

Zemgalē ievērojamākie būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā, tur jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā, papildu 30 minūtes būs nepieciešamas, arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73).

Būvdarbi turpinās uz Bauskas šosejas (A7) posmā no Bauskas līdz Grenctālei, kur papildus būs nepieciešamas 20 minūtes ceļā.

Latgalē lielākie būvdarbi notiek četros posmos uz ceļa Rēzekne–Daugavpils (A13). Luksoforu posmi ir pie Rēzeknes Kārsavas virzienā, posmā pie Rušona ezera un no Medumiem līdz Lietuvas robežai.

Pie Rēzeknes jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem arī Rēzeknes apvedceļā (A15).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!