Talsu rajona Ģibuļu pagastā svētdienas vakarā notikusi smaga autavārija, kurā bojā gājis kāds divus gadus vecs bērns, bet dažāda smaguma traumas guvuši deviņi cilvēki. Pastendes - Spāres šosejas 3.kilomterā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos sadūrušās automašīnas "VAZ - 2102" un "Peugeot 309".
Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izsaukumu uz notikuma vietu saņēmuši plkst. 17.15.

Pagaidām nav zināms, kuras automašīnas autovadītājs avāriju izraisījis, taču zināms vienīgi tas, ka "žigulī" braukuši septiņi cilvēki, kas ir rupjš ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums, informē VUGD.

Vissmagāk cietis kāds 31 gadu vecs vīrietis, kuru Katastrofu medicīnas centra pārstāvji jau svētdien nogādājuši Rīgā. Viņam konstatēts galavskausa pamatnes lūzums, kā arī vēl vairākas traumas.

Savukārt divas sievietes pašreiz atrodas Talsu slimnīcas reanimācijas nodaļā, bet trīs vīrieši, sieviete un kāda meitene šīs pašas slimnīcas ķirurģijas nodaļā. Šiem cilvēkiem visiem esot smadzeņu satricinājumi, dažādi lūzumi un sejas sasitumi.

Pagaidām zināms, ka alkohola reibumā bijis uz Rīgu aizvestais vīrietis, taču nav zināms, vai viņš bijis pie stūres kādam no avarējušajiem auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!