Foto: LETA
Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes dekāne Inta Brikše visiem atmiņā paliks ar savu iedvesmu, autoritāti un smiekliem, portālam "Delfi" sacīja viņas kādreizējie studenti.

"Inta Brikše bija iedvesma, enerģija un neapšaubāma autoritāte. Iemesls, kāpēc es vispār nonācu žurnālistikā," norāda TV3 žurnāliste Kristīne Žilde - Krēvica. "Tāpēc profesionāli un emocionāli ir tik neiedomājami smagi aptvert viņas zaudējumu... Lai vieglas smiltis!" turpina žurnāliste.

Bijušais žurnāla "Klubs" galvenais redaktors Juris Šleiers Brikši atceras, galvenokārt, viņas balss un smieklu dēļ. "Atceros, kā viņa man pieņēma mutisko iestājeksāmenu, tiesa gan Rīgas Stradiņu Universitātē. Tolaik es vēl nezināju, ka žurnālistikas studentiem viņa ir īpašs cilvēks, ir un paliks. Arī man. Paldies Pasniedzēj," sacīja Šleiers.

Savukārt "Latvijas Avīzes" žurnālists Jānis Krēķis norādīja, ka "šī ir neaprakstāmi skumja ziņa. Pirmkārt, visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem! Milzīga enerģija, mērķtiecīgums un pamatīgums ikvienā darbā - lietas, kuras ar savu piemēru profesore Brikše iemācīja ar saviem studentiem!" 








Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!