Foto: F64

IlgadējaisAS “Latvijas Krājbanka” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars nolēmis pamest amatu, viņa pienākumus no 17.augusta turpinās pildīt līdzšinējais valdes loceklis Ivars Priedītis, portālu “Delfi” informēja bankā.

Nākamais valdes priekšsēdētājs Ivars Priedītis bankas valdē strādā kopš 2007. gada jūlija. Kopumā  banku un apdrošināšanas biznesā viņš darbojies no 1992. gada, ieņemdams atbildīgus amatus finanšu institūcijās. 
 
Mārtiņš Bondars: “Pārņemot bankas vadību pirms trim gadiem, mans uzdevums bija reorganizēt bankas struktūru, izveidot komandu un palielināt biznesa apjomu. Tas ir izdarīts. Šajā laikā banka ir nostiprinājusi savas universālas tīkla bankas pozīcijas tirgū un es uzskatu šo periodu par būtisku bankas attīstībā. Šim attīstības ciklam ir nepieciešams  loģisks turpinājums.”
 
Ivars Priedītis: “AS “Latvijas Krājbanka” arī turpmāk nodrošinās savas darbības pamatprincipus – bankai ir lielākais klientu apkalpošanas tīkls Latvijā, tā  klientiem piedāvā izdevīgus un daudzveidīgus  produktus un pakalpojumus. Tajā pašā laikā tirgus situācija liek meklēt arvien jaunas iespējas, tajā skaitā - paplašināt starptautisko sadarbību.“
 
Bankas lielākais akcionārs AB Bankas “Snoras” ir pārrunājis ar Mārtiņu Bondaru iespēju viņam turpināt darbu bankas padomē, un šis jautājums tiks izskatīts septembrī akcionāru sapulcē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!