Foto: Publicitātes foto

Vairākos ceļu posmos Latvijā turpinās remonts, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar ilgāku laiku to apbraukšanai, atgādina VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Turpinās remonts uz autoceļa P130 Līgas – Kandava - Veģi posmā starp Sabili un Kandavu. Šis posms visa veida transportam ir slēgts un apbraukt būvobjektu iespējams pa autoceļiem Stende - Sabile - Pūces un Plosti - Pūces. Lai šo posmu šķērsotu, būs nepieciešamas aptuveni 30 minūtes, norāda dienesti.

Latgalē turpinās ievērojami seguma remonti uz autoceļa A12 Jēkabpils - Rēzekne - Ludza - Krievijas robeža (Terehova), aptuveni 24 kilometru garumā no Viļāniem līdz Rēzeknei. Kopumā šajā būvobjektā ir 15 luksoforu posmi un tā šķērsošanai nepieciešama aptuveni viena stunda un 15 minūtes.

Dodoties uz Kurzemi, jāņem vērā, ka remontdarbi ir gan Ventspils, gan Liepājas virzienā. Pie Talsiem uz Ventspils šosejas (A10) 23 kilometru garumā noris būvdarbi un šī posma šķērsošana prasīs aptuveni 30 minūtes. Savukārt uz Liepājas šosejas turpinās rekonstrukcija posmā no Vecpils pagasta līdz pat Grobiņai. Šajā būvobjektā ir septiņi luksoforu posmi, tāpēc būs nepieciešamas papildus aptuveni 35 minūtes ceļā, brīdina dienests.

Savukārt Talsu novada Laucienes pagastā 19. augustā no pulksten 7 līdz 20 uz valsts vietējā autoceļa Stende - Lauciene - Mērsrags posmā no 14,5.kilometra līdz 15,5.kilometram paredzēta filmēšana. Satiksme minētajā ceļa posmā pilnībā netiks slēgta, tiks izvietotas nepieciešamās brīdinājuma ceļa zīmes satiksmes drošībai. Satiksmi regulēs speciāli norīkoti darbinieki.

Zemgalē satiksme ir ierobežota aiz Jelgavas uz autoceļa A8 Rīga – Jelgava - Lietuvas robeža (Meitene), gandrīz 30 kilometru garumā līdz pat Lietuvas robežai. Šī posma šķērsošana prasīs 50 minūtes.

Vidzemē, dodoties pa Tallinas šoseju Ainažu virzienā, būvdarbi posmā no Carnikavas līdz Lilastei ir pabeigti, tagad tur turpinās darbi uz ceļa nomalēm, līdz ar to joprojām ir ātruma ierobežojums. Lai šķērsotu šo posmu, būs nepieciešamas septiņas minūtes.

Tāpat arī turpinās remonti Valmieras virzienā uz autoceļa A3 Inčukalns – Valmiera - Igaunijas robeža (Valka) un, lai tos izbrauktu, būs nepieciešamas aptuveni 40 minūtes.

"Latvijas Valsts ceļi" iesaka laicīgi doties ceļā, lai mierīgi apbrauktu labojamos ceļu posmus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!