Foto: LETA

Šīs nedēļas nogalē SIA "Rīgas ūdens" remontēs vairākus komunikāciju mezglus A. Čaka ielā – krustojumos ar Stabu, Bruņinieku, Matīsa, Artilērijas, Tallinas un Laboratorijas ielām, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

To laikā tiks pārtraukta ūdensapgāde vairākām dzīvojamām ēkām un citiem nekustamajiem īpašumiem minēto ielu apkaimē.

Rakšana uz ielas, kā arī dažu ūdensvada posmu atslēgšana sāksies piektdienas vēlā vakarā, tāpēc atsevišķos objektos iespējama ūdens padeves spiediena pazemināšanās un ūdens uzduļķošanās jau naktī uz sestdienu.

Prognozējamais remontdarbu un ūdensapgādes pārtraukuma laiks ir no 1. oktobra pulksten 14 līdz 2. oktobra pulksten 18. Norādītais darbu laiks ir orientējošs un var mainīties, atkarībā no to apjoma, brīdina uzņēmums.

Ūdensapgādes pārtraukuma laikā iedzīvotājiem nepieciešamības gadījumā ir iespējams pieteikt dzeramā ūdens cisternas, zvanot pa tālruni 80002122.

Pēc ūdensapgādes atjaunošanas iespējama īslaicīga ūdens uzduļķošanās, kas dažos objektos var turpināties līdz pat pirmdienas rītam. Savukārt ielas seguma atjaunošana plānota 3. oktobrī, ja tam būs labvēlīgi laika apstākļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!