Brīvības ielā, noslēdzoties remontdarbiem, tiks pagarināta sabiedriskā transporta josla, pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Brīvības ielas satiksmes organizācija pēc remontdarbu pabeigšanas tiks nedaudz mainīta. Sabiedriskā transporta josla virzienā no Centra uz Juglu sāksies pie Gustava Zemgala gatves un turpināsies līdz tirdzniecības centram "Alfa". Šajā pašā posmā būs sabiedriskā transporta josla arī virzienā no Juglas uz Centru.

Dimante norādīja, ka Brīvības ielā, tāpat kā Lāčplēša ielā un Juglas ielā, tika veikta seguma nomaiņa, kas nozīmē to, ka noņemta virskārta un ieklāts kvalitatīvs segums brauktuvei un ietvei, nemainot ietves vai braukšanas platumu un saglabājot esošo satiksmes organizācijas shēmu.

Jau ziņots, ka Rīgas ielu remontdarbi ir pabeigti visur, izņemot Lāčplēša ielu, kurā termiņš ir nedaudz pagarināts, jo notiek pazemes komunikāciju darbi.

Savukārt ietvju remontdarbi gandrīz visur ir pabeigti, izņemot atsevišķas vietas Brīvības un Lāčplēša ielā, kur tie turpināsies līdz 10. septembrim, un Barona ielā, kur remontdarbi turpināsies līdz 10. oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!