Foto: LETA
Brīvības ielas nakts brauciena dēļ šovakar pilsētā gaidāmi satiksmes ierobežojumi un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

Kā informē Rīgas domes pārstāve Iveta Bulāne, šovakar no pulksten 22 līdz pulksten 2 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme Brīvības iela posmā no Kalpaka bulvāra līdz Pērnavas ielas krustojumam.

Brīvības ielu slēgtajā posmā būs iespējams šķērsot līdz pulksten 22.50, bet pilnībā satiksme tiks atjaunota pulksten 2.

Tāpat šodien līdz pulksten 1 būs aizliegts apstāties un stāvēt Brīvības ielā abās pusēs, posmā no Stabu ielas līdz Bruņinieku ielai un no Cēsu ielas līdz Pērnavas ielai.

Savukārt SIA "Rīgas satiksmes" pārstāvis Viktors Zaķis informē, ka šodien līdz pulksten 2 no pilsētas centra tiks organizēti papildus transporta reisi vairākos maršrutos.

Papildus reisi būs 3., 9., 11. autobusa maršrutā, apvienotajā 12., 23. un 26. autobusa maršrutā, kurš brauc pa Akmens tiltu, kā arī 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51. un 53. autobusa maršrutā, 1., 5., 7., 10. tramvaja maršrutā un 9., 14., 15.,17., 18., 22., un 27. trolejbusa maršrutā.

Vakarā tiks slēgts 11. tramvaja maršruts. Plānots, ka pēdējais tramvajs no galapunkta "Ausekļa iela" izbrauks pulksten 21.03, bet no galapunkta "Mežaparks" - pulksten 21.54.

Vairāku autobusu, trolejbusu, minibusu, kā arī nakts autobusu maršrutos gaidāmas kustības izmaiņas, ar kurām smalkāk iepazīties var Rīgas satiksmes mājaslapā.

Laikā no šodienas pulksten 22 līdz pulksten 1 naktī pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos tramvaju un trolejbusu maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos tramvaju un trolejbusu maršrutos, braucienu nereģistrējot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!