Foto: AFI
Organizācija "Bezvests.lv" šodien plkst.10 Rūjienas novadā rīkos pazudušās Baibas Purmales meklēšanas pasākumu, informēja Svetlana Gintere.

Par tikšanās vietu brīvprātīgajiem ir izvēlēta pietura "Oleri", kas atrodas Rūjienas-Valmieras ceļa posmā. Pasākumā aicināti piedalīties visi brīvprātīgie.

Plānots pārmeklēt apkārtējo teritoriju, izmantojot motoparaplānu, kā arī, veidojot "dzīvās ķēdes", apsekot lielceļa malas un meža masīvus.

Organizatori lūdz ģērbties atbilstoši laika apstākļiem, vēlams kārtās, kā arī apavus izvēlieties piemērotus laika apstākļiem un līdzi ņemt dzeramo ūdeni.

Baiba Purmale pazuda 27.novembrī plkst.21.20, kad ar autobusu devās no Rīgas uz mājām Naukšēnos. Pēdējās ziņas liecina, ka 61 gadu vecā sieviete izkāpa no autobusa ātrāk - Pīleņģu pieturā Endzelē, Rūjienas novadā.

Sieviete ir 158 centimetrus gara, pilnīgas miesas būves, sarkaniem matiem līdz pleciem. Pazudusī bija ģērbusies tumši zilā vējjakā, tumšas krāsas biksēs, galvā viņai bija balta cepure, bet līdzi - brūna soma. Sievietes tālrunis ir izslēgts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!