Foto: DELFI
Ceļā uz Valmieru gaidāmi ievērojami remontdarbi, bet karstumā uz veca melnā seguma Latvijā iespējami izsvīdumi, portālu "Delfi" informēja "Latvijas Valsts ceļi".

Nedēļas nogalē Valmierā notiks Latvijas IV olimpiāde, bet Jūrmalā – "Jūrmalas krāsu skrējiens", tādēļ šajās pilsētās jārēķinās ar vairākiem satiksmes ierobežojumi.

Tiem, kas dosies uz Valmierā notiekošo olimpiādi, jārēķinās, ka uz autoceļa Inčukalns–Valmiera–Igaunijas robeža ceļa posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam notiek vērienīgi būvdarbi, un satiksme tiek regulēta ar luksoforiem, tāpēc jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā.

Vidzemē būvdarbi turpinās arī uz Vecpiebalgas ceļa, kur autovadītājiem ir jārēķinās ar diviem luksoforu posmiem un papildus 40 minūtēm ceļā.

Kurzemē uz Klaipēdas šosejas posmā no Nīcas līdz Rucavai autovadītājiem jārēķinās ar trim luksoforu posmiem, kā arī papildu pusstundu ceļā. Šo ceļa posmu iespējams apbraukt pa autoceļu Rucava–Bārta–Dubeņi–Grobiņa.

Zemgalē ievērojamākie būvdarbi notiek autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā. Lai šķērsotu septiņus luksoforu posmus, jārēķinās ar papildu pusstundu, tāpat kā arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā.

Būvdarbi notiek arī uz Bauskas šosejas un posmā no Bauskas līdz Grenctālei, kur ir jārēķinās ar papildus 20 minūtēm ceļā.

Savukārt Latgalē uz ceļa Rēzekne – Daugavpils darbi norisinās vairākos posmos. Posmi, kuros satiksmi regulē luksofori, ir pie Rēzeknes Kārsavas virzienā, pie Rušonu ezera un pirms Lietuvas robežas. Katrā no tiem jārēķinās ar papildu laiku ceļā līdz 15-20 minūtēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!