Foto: Shutterstock

Ceturtdien, 14. jūlijā, ceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki riteņbraucēji, portālu "Delfi" informēja Valsts policija.

Rīgā, Citadeles un Muitas ielas krustojumā 1985. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Toyota" un lokanajā sakabē velkot 1973. gadā dzimuša vīrieša vadītu spēkratu "Volkswagen", sadūrās ar velosipēdistu – 1986. gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Silikātu ielā Rīgā 1964. gadā dzimušam velosipēdistam uzbrauca 1956. gadā dzimis vīrietis, kurš vadīja automašīnu "Scania" ar piekabi "Schmitz". Velosipēdists ar traumām nogādāts slimnīcā.

Inčukalnā, vadot velosipēdu, apgāzies 2005. gadā dzimis puisis. Viņš nogādāts slimnīcā.

Putniņu ielā Tukumā 1974. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Ford Mondeo" uz ceļa braucamās daļas notrieca divus gājējus. Pēc tam sieviete nobrauca no ceļa un taranēja žogu, to bojājot. Negadījumā cieta 1986. gadā dzimis vīrietis un 1999. gadā dzimusi persona.

Traumas ceturtdien guva arī motociklisti. Ieriķu ielā Rīgā, vadot motociklu, apgāzās 1975. gadā dzimusi persona, kuru pēc tam nogādāja slimnīcā. Savukārt Stirnu un Ūnijas ielas krustojumā Rīgā notika sadursme starp 1995. gadā dzimušas personas vadīto "Volkswagen" automašīnu un motociklu "BMW", ko vadīja 1982. gadā dzimis vīrietis. Motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Ceturtdien, 14. jūlijā, valstī reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši septiņi cilvēki. Kopā ceļu satiksmes jomā sastādīti 769 administratīvo pārkāpumu protokoli, tostarp 298 par ātruma pārsniegšanu, desmit par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un viens par agresīvu braukšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!