Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Rīgas nodaļā no trešdienas ir mainīts darba laiks, BNS pavēstīja CSDD informācijas dienestā. CSDD Rīgas nodaļā tiek mainīts darba laiks, jo būtiski samazinājies transportlīdzekļu reģistrācijas operāciju skaits.
Turpmāk sestdienās Rīgas nodaļas transportlīdzekļu reģistrācijas daļa strādās no plkst.8.30 līdz 16.

Darbdienās Rīgas nodaļas transportlīdzekļu reģistrācijas daļas darba laiks mainīts netiek un tas saglabāsies kā līdz šim no plkst.8.30 līdz 19.

Rīgas nodaļas kvalifikācijas daļas (eksāmenu pieņemšana, vadītāju apliecību izsniegšana) darba laiks nemainās - darbdienās no plkst.8.30 līdz 17, trešdienās līdz plkst.19.

Tehnisko apskati vieglajiem transportlīdzekļiem Antenas ielā 2 var veikt darbdienās no plkst.8 līdz 20, sestdienās no plkst.8 līdz 16.

Kravas transportlīdzekļu tehnisko apskati var veikt Sēlpils ielā 6a un Maskavas ielā 448. Darba laiks darbdienās no plkst.8.30 līdz 17. Rīgas rajonā tehnisko apskati var veikt visi transportlīdzekļi Siguldā, Siguldas pagasta Siljēkās, darbdienās no plkst.8.30 līdz 17. Visu transportlīdzekļu tehnisko apskati Siguldā iespējams veikt pēc iepriekšēja pieraksta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!