Foto: Google Maps

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) rīkos vēl vienu izsoli, kurā par 209 000 eiro sākumcenu piedāvās iegādāties graustu Miera ielā 23, liecina informācija direkcijas mājaslapā.

Izsole notiks 23. oktobrī. Interesentiem līdz tam jāiemaksā 20 900 eiro pirkuma nodrošinājums. Pirmpirkuma tiesības uz izsolāmo objektu ir Rīgas pilsētas pašvaldībai.

Lai gan CSDD valdes loceklis Aivars Aksenoks augusta izskaņā solīja, ka nākamo izsoli rīkos ar lejupejošu soli, informācija direkcijas mājaslapā liecina, ka izsole tomēr notiks ar augšupejošu soli.

CSDD pārstāvis Rolands Rumba portālam "Delfi" paskaidroja, ka izsoles norises kārtība nav mainīta, jo tā vietā par 89 tūkstošiem eiro samazināta ēkas sākumcena.

Vēstīts, ka ēku Miera ielā 23 augusta izskaņā Rīgas dome iekļāva pilsētas graustu sarakstā. Izsolēs šo namu CSDD mēģina pārdot kopš 2016. gada. Ēka kļuva nevajadzīga pēc tam, kad CSDD pirms diviem gadiem pārcēlās uz Sergeja Eizenšteina ielu.

Nama tehniskā apsekošana pēdējo reizi veikta 2009. gadā, bet CSDD valdes loceklis Aivars Aksenoks pēc komisijas vadītāja Oļega Burova (GKR) priekšlikuma piekrita veikt tehniskā stāvokļa aktualizāciju.

Pēdējā neveiksmīgā nama izsole notika jūlijā, nevienam neizrādot interesi iegādāties CSDD ēku par 298 tūkstošiem eiro.

Īpašums Miera ielā 23 sastāv no divām administratīvajām ēkām attiecīgi 339,1 un 395,7 kvadrātmetru platībā un zemesgabala 1292 kvadrātmetru platībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!