Foto: Publicitātes foto
Daudzviet valstī jārēķinās ar auto ceļu remontiem un sastrēgumiem, portālu "Delfi" informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Ir uzsākta autoceļa Līgas-Kandava-Veģi starp Sabili un Kandavu rekonstrukcija. Šis posms visa veida transportam ir slēgts un apbraukt būvobjektu ir iespējams pa autoceļu Stende – Sabile – Pūces un Plosti – Pūces. Lai šo posmu šķērsotu, būs nepieciešamas aptuveni 30 minūtes.

Latgalē turpinās ievērojami seguma rekonstrukcijas darbi uz ceļa Jēkabpils – Rēzekne – Ludza – Krievijas robeža (Terehova), aptuveni 24 kilometru garumā, no Viļāniem līdz Rēzeknei. Kopumā šajā būvobjektā ir 15 luksoforu posmi un būs nepieciešamas aptuveni viena stunda un 15 minūtes, lai to šķērsotu.

Dodoties uz Kurzemi, jāņem vērā, ka remontdarbi ir gan Ventspils, gan Liepājas virzienā. Pie Talsiem uz Ventspils šosejas 23 kilometru garumā noris būvdarbi un šī posma šķērsošana prasīs aptuveni 30 minūtes. Savukārt Liepājas šosejas turpinās rekonstrukcijas darbi posmā no Vecpils pagasta līdz pat Grobiņai un lai šo objektu šķērsotu, būs nepieciešamas aptuveni 35 minūtes.

Zemgalē satiksme ir ierobežota aiz Jelgavas uz autoceļa Rīga–Jelgava–Lietuvas robeža (Meitene), gandrīz 30 kilometru garumā līdz pat Lietuvas robežai. Šī posma šķērsošana prasīs 50 minūtes.

Vidzemē, dodoties pa Tallinas šoseju Ainažu virzienā, būvdarbi posmā no Carnikavas līdz Lilastei ir pabeigti un šobrīd turpinās darbi uz ceļa nomalēm, līdz ar to ir ātruma ierobežojums – 50 un 70 km/h. Lai šķērsotu šo posmu, būs nepieciešamas aptuveni 7 minūtes.

Tāpat arī turpinās remontdarbi Valmieras virzienā uz autoceļa Inčukalns–Valmiera–Igaunijas robeža (Valka) un, lai tos izbrauktu, būs nepieciešamas aptuveni 40 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!