Foto: DELFI
Otrdien ap pulksten 12.30 uz Mūkusalas ielas, Rīgā, abos braukšanas virzienos un arī citviet pilsētā izveidojušies pamatīgi sastrēgumi, novēroja portāls "Delfi".

Kā redzams lietotnē "Waze", automašīnas pa ielu kustas ar ātrumu 3 līdz 4 kilometri stundā. "Korķis" izveidojies visā ielas garumā – no Akmens tilta līdz Mūkusalas aplim.

Kā liecina "balticmaps.eu" informācija Mūkusalas ielas posms no Laivu ielas līdz Mūkusalas aplim izbraucams mazliet vairāk nekā 8 minūtēs ierastās minūtes vietā.

"Waze" informācija liecina, ka sastrēgums izveidojies arī uz Akmens tilta virzienā uz centru. Kā tviterī informē Rīgas Domes Satiksmes departaments, uz Akmens tilta transportlīdzekļu kustība ir apgrūtināta, jo notiek seguma atjaunošana.

Saskaņā ar "balticmaps.eu" informāciju, pamatīgi sastrēgumi, kuros aptuveni minūtes laikā veicamie posmi prasa krietni vien vairāk laika, izveidojušies Daugavgrīvas ielas posmā no Kalnciema ielas līdz Raņķa dambim, Slokas ielā no A. Grīna bulvāra līdz Uzvaras bulvārim, K. Ulmaņa gatvē no O. Vācieša ielas līdz Vienības gatvei, Lāčplēša ielas posmā no A. Čaka līdz Tērbatas ielai un citviet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!