Foto: DELFI, DELFI Aculiecinieks, DELFI TV, Jost Kobusch
Starptautiskajā lidostā Rīga pirmdienas rītā izveidojusies ārkārtas situācija, nemierīgi arī Daugavpilī - Daugavgrīvas cietuma Daugavpils nodaļā piektdienas vakarā sadumpojušies 12 kamerās esoši notiesātie, bet Nepālā turpinās traģiskās zemestrīces glābšanas darbi, tikmēr Latvijas hokejisti pošas uz Prāgu, lai cīnītos par iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā.

Foto: DELFI
Daugavgrīvas cietuma
Daugavpils
nodaļā piektdienas vakarā sadumpojušies 12 kamerās esoši notiesātie, informē
Ieslodzījuma vietu pārvaldes
pārstāve Ināra Makārova.

Lasīt vairāk

Foto: DELFI Aculiecinieks
Starptautiskajā lidostā
Rīga
pirmdienas rītā bija izveidojusies ārkārtas situācija. Notika cilvēku evakuācija un bija pārtraukts lidostas darbs. Pēc pulksten 10 lidosta atsākusi savu ikdienas darbību, portālam "Delfi" sacīja lidostas sabiedrisko attiecību speciāliste Karīna Kaufelde.

Lasīt vairāk

Foto: Kadrs no video
Svētdien Nepālu satricināja spēcīga zemestrīce, laupot vairāk nekā 3300 cilvēku dzīvību. Tostarp daudzi gājuši bojā pie pasaules augstākā kalna Everesta, kur lavīna apraka vienu no bāzes nometnēm. Vairāki kālnākāpēji nāvējošo lavīnu paguvuši arī nofilmēt.

Lasīt vairāk

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Lībija, kuras nestabilā politiskā situācija ir viens no iemesliem pēdējo gadu naftas cenu svārstībām, paziņojusi, ka uz laiku valstī apturēta lielāko naftas atradņu darbība, vēsta aģentūra "Reuters".

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses konferencē, paziņojot valstsvienības sastāvu dalībai pasaules čempionātā, lielākā uzmanība bija pievērsta uzbrucējam Ronaldam Ķēniņam, par kura plāniem Latvijas hokeja dzīves vadītājiem nav sīkākas informācijas.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
27. aprīlī vienam no ietekmīgākajiem cilvēkiem Latvijas teātra vidē - Jaunā Rīgas teātra galvenajam režisoram Alvim Hermanim - aprit 50 gadi.

Lasīt vairāk

Savā debijas sacīkstē formulu sacensībās uzvaru izcīnījis septiņkārtējā F-1 čempiona Mihaela Šūmahera dēls Miks Šūmahers, kurš triumfēja pirmajā ADAC F-4 čempionāta posmā Ošerslēbenas trasē.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Šī darba nedēļa ir īsāka nekā ierasts, tāpēc arī dārza darbiem mums atliks vairāk laika. Jaunais dārza darbu kalendārs skaidro, ko ieteicams paveikt dārzā augļu dienās, sakņu dienās un ziedu dienās.

Lasīt vairāk

Aizvadītajā svētdienā noslēdzās krāšņais televīzijas šovs "
Dejo ar zvaigzni
", kurā
godpilno pirmo vietu ieguva mūziķe Liene Greifāne
, šova finālā mērojoties spēkiem ar Gintu Grāveli, Mārtiņu Oliņu un Eviju Skulti.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!