Foto: LETA

Cenšoties saviem spēkiem apdzēst degošu sienu, Daugavpils novadā otrdien, 14. augustā, cietis cilvēks, portālu "Delfi" informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz piecu kvadrātmetru platībā degošo siena šķūni VUGD saņēma pulksten 15.28. Cietušo cilvēku ugunsdzēsēji nodeva mediķiem, bet liesmas likvidēja pulksten 16.53.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sodrēji ēkas dūmvadā, zari, siena kaudze, sausā zāle, meža zemsedze, elektrības vadi, vieglā automašīna, gaiteņa durvis, vienstāva vasarnīca un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Talsu novadā VUGD palīdzēja cilvēkam, kuram kājā bija iedūries elektriskais miets. Bez glābēju palīdzības neiztika arī kaķis Dagdā, kādā Stendes mājā ielīdusi čūska, kā arī akā Jelgavā iekritusi stirna.

Laika posmā no 14. augusta pulksten 6.30 līdz 15. augusta pulksten 6.30 VUGD saņēma 49 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu un 23 uz glābšanas darbiem, bet 11 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!