Ar šodienu, 2.aprīli tiek ieviestas pārmaiņas populārajā un plašu lasītāju atsaucību ieguvušajā rubrikā “DELFI Versijas”. Līdz šim “Versiju” vienīgais autors bija pazīstamais žurnālists Jānis Domburs.
Lai paplašinātu “Versijās” aplūkoto tēmu loku un veicinātu publiskas diskusijas par sabiedrībai aktuālām tēmām, turpmāk “Versijās” piedāvāsim vairāku autoru viedokļus. DELFI autoru lokā būs gan žurnālisti, gan politiķi, gan citi cilvēki, kas ir lietpratēji dažādās sabiedrībai būtiskās jomās.

“DELFI Versijas” tika laistas klajā 2001.gada janvārī kā jauna DELFI sadaļa, kuras mērķis bija piedāvāt lasītājiem dziļāku notikumu analīzi un vairākus viedokļus par aktualitātēm. “DELFI Versijas” tika veidotas sadarbībā ar NIP biroju un tā vadītāju Jāni Domburu.

Līdz ar NIP biroja slēgšanu, Jānis Domburs kļuva par vienīgo “DELFI Versiju” satura veidotāju, ik dienas publicējot vairākus analītiska rakstura materiālus.

Līdzšinējo sadarbību gan DELFI, gan Jānis Domburs vērtē kā veiksmīgu. Tieši “Versijas” stimulējušas sabiedrībā pazīstamus cilvēkus kā Latvijas Juristu biedrības prezidentu Aivaru Borovkovu, Latvijas universitātes Sociālo zinātņu fakultātes dekāni Intu Brikši, Valsts nekustamo īpašumu aģenturas ģenerāldirektoru Kalvi Brici, Latvijas Krājbankas padomes priekšsēdētāju Viesturu Koziolu un citus paust savu viedokli ar DELFI interaktīvo atsauksmju starpniecību.

Sadaļas “DELFI Versijas” popularitāte kopš darbības sākuma ir ievērojami augusi, sasniedzot pat 43 tūkstošus apmeklējumu dienā.

Tomēr DELFI vēlas piedāvāt saviem lasītājiem vairāk viedokļu un daudzveidīgas informācijas, tādēļ jaunajā “Versiju” formātā tiks piesaistīti daudzi autori, kuri izteiks dažādus, iespējams, pretējus viedokļus par aktualitātēm. Iespējams, viens no šiem autoriem būs Jānis Domburs.

Tāpat kā līdz šim, DELFI lasītāji varēs komentēt “Versiju” materiālus, izteikt savu viedokli, papildināt materiālos izteiktās domas, kā arī izvirzīt jautājumus, uz kuriem DELFI redakcija meklēs atbildes.

Ceram, ka DELFI lasītāji arī turpmāk atsaucīgi sekos līdzi “Versijām”!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!