Partijas "Visu Latvijai!" iknedēļas valdes sēdē pirmdien tika apstiprināti četri jauni biedri, kuru vidū ir arī 9.Saeimas deputāts, publicists un leģionārs Visvaldis Lācis, informēja "Visu Latvijai!" (VL).

Līdz ar to VL iegūs pirmo pārstāvi parlamentā savas pastāvēšanas vēsturē.

Lūgumu uzņemt viņu partijā "Visu Latvijai!" Lācis pamatoja ar vārdiem: "Sirdī esmu bijis kopā ar "Visu Latvijai!" kopš tā veidojās kā sabiedriska organizācija, kad mani ievēlēja par tās Goda priekšsēdētāju. Kaut arī vēlāk "Visu Latvijai!" kļūstot par partiju, ceļi nedaudz pašķīrās, mēs vienmēr esam gājuši viens otram blakus. Šobrīd ir īpaši nepieciešams nacionāli domājošiem latviešiem apvienoties kopīgā darbībā, un organizācijā "Visu Latvijai!" es patiesi jūtos starp savējiem. Esmu pārliecināts, ka tieši šai jaunajai paaudzei ar skaidriem, nacionāliem ideāliem, mērķtiecību un sirdsdegsmi pieder nākotne."

Lācis ievēlēts 9.Saeimā no Zaļo un Zemnieku Savienības, taču 2007.gada rudenī no partijas izstājās, protestējot pret Alekseja Loskutova atlaišanu no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amata. Pērn viņš Eiropas Parlamenta vēlēšanās kandidēja VL sarakstā kā pirmais numurs, taču partijā nebija iestājies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!