Organizācija "Par Latvijas sabiedrību pret homoseksuālismu" (PLSBH) 14.decembrī rīko konferenci, lai kopā ar dažādu nozaru speciālistiem diskutētu par homoseksuālisma kaitīgo ietekmi uz sabiedrību un iespējām pret to cīnīties.
PLSBH uzsver, ka Latvijā bērni tiek iesaistīti antisociālās aktivitātēs un seksuālās novirzēs, kā piemēram, homoseksuālisms un pedofilija. Tas savukārt veicina AIDS izplatīšanos, dzimstības samazināšanos, ģimeņu sairšanu un sabiedrības fiziskās un garīgās veselības pasliktināšanos kopumā.

Organizācija konferencē arī vēlas apstrīdēt uzskatu, ka homoseksuālisms ir "tik nevainīgs, kā mums to mēģina uzspiest". Iecerēts arī domāt, kā panākt, lai "sabiedrība būtu seksuāli vesela un auglīga".

PLSBH pārstāvji konferences tēzēs uzsvēruši, ka homoseksuālisti par katru cenu vēlas iegūt sev bērnus un bērni var tikt padarīti par homoseksuālistiem. Tēzēs arī uzsvērts, ka tieši homoseksuālisti un narkomāni ir tie, kuru dēļ pasaulē izplatās saslimstība ar HIV un AIDS.

Organizācijas pārstāvji arī vērš uzmanību, ka valstī ir ļoti liels seskuālo noziegumu skaits, tomēr tikai 1 - 2% no tiem ir reģistrēti.

Organizācija sagatavojusi arī konferences deklarāciju, kurā politiķu uzmanība vērsta uz bērnu apdraudējumu no "seksuāli perversajiem subjektiem" un politiķi aicināti pret to cīnīties. Deklarācijā arī aicināts pārtraukt bērnu izvešanu uz ārvalstīm, izmeklēt tirdzniecības ar bērniem gadījumus.

PLSBH arī vēršas pie "seksuālo noviržu pārņemtajiem cilvēkiem" un aicina tos "neuzbāzties pārējai sabiedrībai ar savām novirzēm", kā arī uzsver, ka Latvijas sabiedrība ir iecietīga pret atsevišķu indivīdu seksuālām īpatnībām, ja tā "nepārkāpj likuma un saprāta robežas".

Konferencē uzstāsies mediķis Jānis Zālītis, tiesu psihiatrijas eksperte Ilze Veinerte, demogrāfe Pārsla Eglīte, Latvijas Universitātes profesore Ārija Karpova, reliģisko konfesiju pārstāvji un citi.

Jau ziņots, ka Saeima decembrī noraidīja Valsts cilvēktiesību biroja sagatavoto likumprojektu par viendzimuma partnerattiecību reģistrāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!