Foto: Publicitātes foto
Atmodas un Rūpniecības ielu ceļa posmu asfalta seguma atjaunošanai Jelgavā atvēlēti 1,474 miljoni eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB).

Jelgavas pilsētas domes rīkotajā konkursā par Atmodas ielas posma no Dobeles šosejas līdz Dambja ielai un Rūpniecības ielas posma no Filozofu ielas līdz Tērvetes ielai asfalta seguma atjaunošanu un lietus ūdens kanalizācijas sūknētavas izbūvi tika iesniegti trīs pieteikumi, no kuriem par uzvarētāju pasludināta ceļu būvniecības uzņēmums "Igate". Uzvarētājs noteikts pēc zemākās piedāvātās cenas principa. Kopējā līgumcena ir 1 474 121,6 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Atbilstoši iepirkuma tehniskajai specifikācijai, būvdarbu laikā paredzēts izbūvēt ūdensapgādes un kanalizācijas tīklus, salizturības kārtu un nesaistītu minerālmateriālu kārtu, apgaismojumu, asfaltbetona segumu, kā arī ierīkot zālāju.

Būvdarbu izpildes laiks ir desmit mēneši, neieskaitot tehnoloģisko pārtraukumu. Savukārt izpildīto būvdarbu un būvmateriālu garantijai jābūt ne mazākai par 60 mēnešiem.

Uzņēmums "Igate" dibināts 1991. gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,169 miljoni eiro. Uzņēmuma lielākā īpašniece ir kompānija "Igate-M". Ceļu būvniecības sabiedrības "Igate" apgrozījums pērn bija 26,3 miljoni eiro, savukārt peļņa - 900 367 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!