Foto: F64

Pieminot bezvēsts pazudušo un otrdien Dubeņu meža masīvā mirušu atrasto Ivanu Berladinu, trešdien pulksten 11 Tēvs Aleksandrs Karostas Svētā Nikolaja jūras katedrālē aizlūgs par bojāgājušo zēnu, informē Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Visu dienu ikviens, kurš vēlas būt kopā šajā brīdī, aicināts pieminēt puisēnu un nolikt baznīcā svecīti.

Liepājas pilsētas pašvaldība izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā Ivana Berladina ģimenei un ikvienam, kurš šajās dienās bija un ir kopā ar zēnu. Pašvaldība Ivana ģimenei nodrošinās nepieciešamo sociālo un psiholoģisko palīdzību, pavadot puisīti pēdējā gaitā.

Tāpat pašvaldība izsaka pateicību Valsts policijai, Nacionālo bruņoto spēku darbiniekiem, Liepājas pilsētas pašvaldības policijai, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, brīvprātīgo organizācijai "bezvests.lv" un katram, kurš desmit dienās nesavtīgi piedalījies Ivana meklēšanā.

"Šajā sāpīgajā brīdī izsakām visdziļākos cieņas apliecinājumus ikvienam iesaistītajam un esam kopā ar puisīša ģimeni," norāda Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

Jau vēstīts, ka otrdienas, 11. jūlija, vakarā, ap pulksten 19, Grobiņas novada Dubeņu meža masīvā brikšņos atrasts miris pirms desmit dienām bezvēsts pazudušais piecus gadus vecais zēns no Liepājas Ivans Berladins.

Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica sacīja, ka apstiprinājusies izvirzītā versija - bērns varētu būt apmaldījies un klīdis vienatnē. Vienlaikus Jurēvica uzsver, ka turpinās notikušā izmeklēšana, kas sniegs plašāku ieskatu puisēna nāves apstākļos.

Pazudušo zēnu desmit dienas meklēja kopumā vairāk nekā 4000 cilvēku. Valsts policija, Nacionālie bruņotie spēki, Liepājas pilsētas pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, brīvprātīgo organizācija "bezvēsts.lv" un citi neskaitāmi brīvprātīgie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!