Foto: Sources: F64, Reuters, Shutterstock, LETA
Latvijas skeletonists Martins Dukurs Francijā sesto reizi pēc kārtas karjerā triumfēja Eiropas čempionātā, savukārt brālis Tomass ieņēma trešo vietu. Tikmēr Latvijā spriež par abortu jautājumu un partnerattiecību regulējumu, savukārt blakus Krievijā valsts vara cenšas izglābt ekonomiku.

Foto: F64
Latvijas skeletonists Martins Dukurs piektdien Francijā, Laplaņas trasē, sesto reizi pēc kārtas karjerā triumfēja Eiropas čempionātā, pie reizes svinot uzvaru arī Pasaules kausa sestajā posmā.

Lasīt vairāk

Krievijas
valdības publicētais
valsts pretkrīzes plāns kopumā varētu izmaksāt vismaz 35 miljardus ASV dolāru, vēsta aģentūra "Reuters".

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Saeimas
deputāts
Veiko Spolītis
iesniedzis priekšlikumu grozījumiem Civillikumā, kas paredz partnerattiecību legalizāciju, portālu "Delfi" informēja deputāts.

Lasīt vairāk

Foto: stock.xchng
Pārdomu laiks sievietei, kas paudusi vēlmi pārtraukt grūtniecību, jāpagarina, lai izslēgtu mirkļa vājumu un ļautu viņai izvērtēt visus aspektus, portālam "Delfi" skaidroja priekšlikuma autors, deputāts
Imants Parādnieks
(NA).

Lasīt vairāk

Foto: DELFI Репортер
Piektdien, 30.janvārī, pie Latvijas teritoriālajiem ūdeņiem fiksēta
Krievijas
militārā lidmašīna "Il-78", informē Latvijas
Nacionālie bruņotie spēki
(NBS).

Lasīt vairāk

Foto: Reuters/Scanpix
Uz
Krievijas
robežu ar Ukrainu plānots nosūtīt 3000 Krievijas algotņu no Tadžikistānā esošās 201. Krievijas militārās bāzes. Pārvietoto karavīru vietā tiks pieņemti
Tadžikistānas
pilsoņi, atsaucoties uz Tadžikistānas laikrakstu "TojNews", vēsta UNIAN.

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
Japāņu autoražotāji "
Toyota
" oficiāli paziņojuši par atgriešanos pasaules rallija čempionātā (
WRC
), kas notiks 2017.gadā.

Lasīt vairāk

Foto: DELFI
"Delfi Kultūra" mākslas baudītājiem ir sagatavojusi ieskatu piecās dažādās izstādēs, kas apskatāmas Rīgā.

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Brīvdienas klāt,
un visās Latvijas malās piedāvā iespējas izbaudīt aktīvu atpūtu. Liepājā peldēs "roņi", Cēsīs un Valmieras pusē slēpos, bet Jelgavā lies sveces. Un tas nebūt nav viss! Idejas, ko izvēlēties šīm brīvdienām, piedāvā arī "Tūrismagids.lv".

Lasīt vairāk

Foto: Publicitātes foto
Tā dēvētais Junkera 315 miljardu eiro investīciju plāns kopumā līdz 2018.gadam Eiropas Savienībai (ES) varētu nest 2,1 miljonu jaunu darba vietu,
ziņojumā norāda Starptautiskā Nodarbinātības organizācija (ILO).

Lasīt vairāk

Foto: LETA
Latvijas tenisiste
Anastasija Sevastova
profesionālajā tenisā atgriezusies ar pusfināla sasniegšanu Šarm eš Šeihas ITF sacensībās.

Lasīt vairāk

Foto: AFP/Scanpix
Vismaz 26 cilvēki, lielākoties karavīri, nogalināti vairākos islāmistu grupējuma karavīru uzbrukumos Sīnaja pussalā
Ēģiptes
ziemeļaustrumos, ziņo raidsabiedrība
BBC
.

Lasīt vairāk

Arābu auto entuziasti nebeidz pārsteigt pasauli – visupirms viņi kļuva populāri ar savām liela ātruma sānslīdēm pa koplietošanas ceļiem, tad ar dragreisu tuksnesī un tad vēl ar kāpā braukšanas sacensībām. Viena no jaunākajām izklaidēm ir ar apvidus automobiļiem lēkt pār tuksneša kāpām. Bet arī šādā jandāliņā neiztikt bez misēkļiem.

Lasīt vairāk

Foto: Scanpix
Turpinājumā minēto jautājumu uzdošana un atbilžu sniegšana uz tiem aizņems vien 45 minūtes, taču, kā apgalvo psihologs un pētnieks Artūrs Ārons, ievērojami uzlabos pāra savstarpējās attiecības, atjaunojot arī to dzirkstelīti. Tāpat šos jautājumus vari uzdot saviem draugiem un citiem ģimenes locekļiem, lai stiprinātu attiecības un uzzinātu viens par otru ko vairāk. Veiksmi!

Lasīt vairāk

Foto: Shutterstock
Vecais joks par to, ka īsta sieviete no nekā spēj radīt cepuri, skandālu un salātus, ir īsti vietā brīdī, kad pie durvīm klauvē negaidīti ciemiņi. Lai izdomātu, ko ātri celt galdā, bieži vien nākas likt lietā visu savu izdomu un salāti ir īstā izvēle, jo sastāvdaļu improvizācijas iespējas ir teju bezgalīgas. Iedvesmai apkopojām astoņas krāsainas un garšīgas ātri pagatavojamu salātu receptes ar "odziņu". Nešaubies - viesi noteikti sajūsmā lauzīs krēslus un pieprasīs recepti.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!