Foto: Publicitātes attēli
Sestdien Rīgas Ziepniekkalna daudzdzīvokļu māju pagalmā notiek sarunu festivāla "Lampa" iesildīšanās pasākums, kurā visi interesenti aicināti iekustināt prātu pirms paša festivāla, kas norisināsies Cēsīs no 29. jūnija līdz 30. jūnijam. Pasākuma video tiešraidi iespējams vērot portālā "Delfi".

Mērķis ir parādīt iedzīvotājiem, ka tieši visi kopā mēs veidojam mūsu sabiedrību. "Pagājušajā gadā sarunu festivāla "Lampa" iesildīšana notika Rīgā, Purvciemā, un šogad vēlējāmies iet Daugavas otrā krastā. Kāpēc lai daudzdzīvokļu mājas pagalmā nevarētu notikt jēgpilnas sarunas? Mēs vēlamies aiziet pie jebkura Latvijas iedzīvotāja un aicināt uz tiešu un nepastarpinātu sarunu klātienē," stāsta festivāla "Lampa" organizatore Ieva Morica.

Sestdien pasākuma dalībniekiem būs iespēja sekot LTV7 rīkotajai diskusija"Kurš, izņemot viņus? Vai ir citas atbildes uz krievu jautājumiem?", Pēc tam eksperti spriedīs par dzīves kvalitāti Ziepniekkalnā, bet "Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS" sarunāsies par uzticēšanos.

Latvijas Televīzijas rīkoto diskusija "Kurš, izņemot viņus? Vai ir citas atbildes uz krievu jautājumiem?",vadīs LTV7 žurnālists Aleksejs Dunda.

Diskusijā piedalīsies politologs Juris Rozenvalds, Rīgas mazākumtautības skolas "Rīnuži" direktors Deniss Kļukins, žurnāliste Aleksandra Poļišuka, rakstnieks Aleksejs Jevdokimovs, zinātnieks Dmitrijs Bočarovs. Diskusiju vada ziņu redaktors un raidījumu "Bez Obid" vadītājs Aleksejs Dunda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!