Foto: Saeimas administrācija
Piektdien Saeimā un citās valsts pārvaldes iestādēs tiek rīkota Atvērto durvju diena, kurā skolēniem un jauniešiem ir iespējams iepazīties ar šo iestāžu darbu.

Saeimas apmeklētājiem par godu gaidāmajiem valsts simtgades svētkiem bija iespēja piedalīties interaktīvās ekspozīcijas "#EsEsmuLatvija" nākotnes daļas atklāšanā.

Parlamenta preses dienestā iepriekš informēja, ka ikviens atklāšanas dalībnieks varēja iejusties valsts nākotnes veidotāju tēlā, uzņemt savu nākotnes foto, izdrukāt un ar to dalīties sociālajos tīklos.

"Tā būs iespēja interaktīvi kļūt par Latvijas valsts simtgades gaidīšanas svētku līdzdalībnieku, lai ikvienam no mums 2018.gada 18.novembris būtu īpašs notikums," pauda organizatori.

Atvērto durvju diena piektdien visā valsts pārvaldē, kad ikvienam interesentam ir espēja iepazīt valsts iestāžu darbu no cita skatpunkta.

Ministru kabinetā šajā dienā ikviens varēja noskaidrot, kāds ir idejas ceļš līdz gala lēmuma pieņemšanai Ministru kabinetā, kādas ir nepieciešamās kompetences darbam valsts pārvaldē un kā notiek Ministru kabineta sēde.

Savukārt Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) paredzējis tikties ar skolēniem, kuri jau vidusskolas laikā ir iepazinuši uzņēmējdarbību praksē, lai diskusijā uzzinātu viņu idejas par Latvijas ekonomikas attīstību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!