Foto: Reuters/Scanpix
Sakarā ar Kirgizstānas ārlietu ministra Erlana Abdildajeva oficiālo vizīti trešdien un ceturtdien Rīgā būs ierobežota satiksme, brīdina Rīgas dome.

Satiksme būs ierobežota (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) no 17. decembra plkst. 7.00 līdz 18. decembrim plkst. 16.00 Reimersa ielas labajā pusē, posmā no Raiņa bulvāra līdz Oskara Kalpaka bulvārim.

Savukārt 18. decembrī no plkst. 7.00 līdz 15.45 Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu.

17. un 18. decembrī nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Reimersa ielā, Aspazijas bulvārī, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī un laukuma pie Brīvības pieminekļa. Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju pārvietošanās pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!