Foto: DELFI
Pirmdienas vakarā autovadītājiem jārēķinās ar neērtībām Latgalē – uz autoceļa Daugavpils-Medumi iestigušu automašīnu dēļ ir bloķēta satiksme, bet ceļš Ilūkste- Rubanišķi- Daugavpils ir applūdis, jo Daugavā ir krietni cēlies ūdens līmenis, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Uz autoceļa A13 Medumi (Lietuvas robeža) Randenē sniegputeņa dēļ iestigušas vairākas smagās automašīnas. Situāciju apgrūtina tas, ka konkrētais ceļa posms tiek remontēts. Notikuma vietā strādā Ceļu policija citi atbildīgie dienesti. Šajā vietā izveidojies pamatīgs sastrēgums un satiksme ir bloķēta abos virzienos, tāpēc Valsts policija iesaka izvēlēties citus maršrutus, lai nokļūtu izvēlētajā galapunktā.

Pirmdienas pievakarē applūdis arī ceļš V711 Ilūkste- Rubanišķi- Daugavpils, astotajā kilometrā, pie mājām "Atraitnītes". Policija informē, ka arī šis ceļš pirmdienas vakarā vairs nav izbraucams, tāpēc nepieciešams izvēlēties citu ceļu nokļūšanai galamērķī.

Tāpat pirmdienas vakarā uz laiku bijusi bloķēta satiksme uz autoceļa A2 Rīga-Sigulda-Veclaicene, blakus pieturai Tilderi, jo tur notikusi traktora un vieglās automašīnas sadursme. Šajā negadījumā cietušo nav. Pulksten 21:12 satiksme tikusi atjaunota.

Snigšanas dēļ pirmdienas vakarā braukšanas apstākļi apgrūtināti pa galvenajiem ceļiem gandrīz visā Latvijā, liecina AS ''Latvijas Valsts ceļi'' informācija.

Pirmdienas vakarā Latviju šķērso sniega zona un pieaug sniega sega. Snigšanas laikā autoceļi var būt sniegoti un slideni, stiprais vējš tos var aizputināt. "Latvijas valsts ceļi" aicina autovadītājus būt piesardzīgiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!