Foto: Shutterstock
Skolotājs, kurš ar sludinājumu portāla palīdzību nepilngadīgām meitenēm piedāvājis intīmu "darbu", strādā Mežgaļu pamatskolā par ģeogrāfijas skolotāju, ziņo TV3 raidījums "Bez Tabu".

Mežgaļu pamatskolas direktore Solvita Putele skaidroja, ka nav spējusi iedomāties, ka viņas vadītās skolas pedagogs varētu kaut ko tādu izdarīt. "Viņš šajā skolā strādā ilgus gadus. Ļoti gudrs un zinošs skolotājs. Disciplīna viņa stundās klibo, bet tas ir cits stāsts. Šobrīd viņam ir ļoti mazs stundu skaits," norādīja Putele, piebilstot, ka skolotājs plānojis stāties darbā kādā no kristīgajām skolām Rīgā.

Uz jautājumu, vai tiek pieļauts, ka nepiedienīgi piedāvājumi būtu izteikti skolniecēm, direktore atbildēja, ka netiek. Putele atzina, ka skolā viņš strādāt nedrīkst.

"Bez Tabu" atklājis, ka vīrietis pasniedzis ģeogrāfiju arī kādā citā skolā, taču šīs skolas direktore raidījumam atteicās komentēt situāciju, norādot, ka pedagogs no darba šobrīd jau ir atbrīvots, jo skolai nav vajadzības pēc atsevišķa ģeogrāfijas pasniedzēja.

Portāls "Delfi", atsaucoties uz TV3 raidījumu "Bez Tabu" jau ziņoja, ka kāds skolotājs sludinājumu portālā izvietojis palīdzes vakanci, kurā piedāvājis "savdabīgu, interesantu darbiņu sievietei vai meitenei no Rīgas vai Zemgales".

Kā noskaidroja "Bez Tabu", vīrietis vēlējies palīdzi, kura nodotu viņa rīcībā savas biksītes. Vīrietis – darba devējs ir skolotājs. Viņš žurnālistam pauda, ka apzinās, ko dara. "Es nerakstu mazgadīgajām. Es zinu, ka zem 16 nevar. Pēc 16 katrs jau var lemt. [..] No 16 gadiem cilvēks atbild par savām darbībām," skaidroja vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!