Foto: LETA

Ar automašīnu izbraucot no veikala stāvvietas, pirmdien kāds vīrietis uzbraucis bērnu ratiem, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Negadījums noticis pēcpusdienā Rīgā, Rušonu ielā. Ratiem uzbraucis automašīnas "Volvo" vadītājs, 1983.gadā dzimis vīrietis. Mediķu brigāde ar gūtajām traumām uz medicīnas iestādi nogādāja šogad dzimušu meitenīti.

Savukārt agri no rīta Liepājā 1990.gadā dzimusi sieviete vadīja "Mazda 323" pa Ventspils ielu no Ziemupes ielas uz Pulvera ielas pusi, tomēr neizvēlējās pareizu braukšanas ātrumu un drošu intervālu, izraisot sadursmi ar pretī braucošo "MB AXOR", ko vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "Mazda" vadītāja, kura ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē.

Savukārt ap pusdienlaiku Garkalnes novadā uz Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne notika sadursme starp "Scania" ar piekabi "Georg", ko vadīja 1952.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "VW Amarok", ko vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis. Viņš guva traumas un tika nogādāts medicīnas iestādē.

Pēcpusdienā Rēzeknes novadā, Silmalas pagastā, motorollera vadītājs, 1984.gadā dzimis vīrietis, iebrauca kokā un ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Vēl pēcpusdienā Jēkabpilī, Zaļajā ielā, 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot "Mitsubishi Carisma", sadūrās ar velosipēdistu, 1951.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Tikmēr vakarpusē Daugavpilī, Sēlijas ielā, krustojumā ar Brīvības ielu, automašīnas "Audi 80" vadītājs, 1996.gadā dzimis jaunietis, notrieca 2008.gadā dzimušu meitenīti, kura pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās.

Savukārt pievakarē Rīgā, Gogoļa ielā, 1962.gadā dzimis vīrietis, braucot ar automašīnu MB, uzbrauca nenoskaidrotam gājējam, kurš ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!