Foto: LETA

LRA valdes loceklis Jānis Vilnītis pagaidām atturīgi komentē savu iespēju ieņemt valdes priekšsēdētāja amatu, pamatojoties uz to, ka viņam jau Liepājā ir ļoti daudz darba, pirmdien ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

"Es gribu dzirdēt tos argumentus, kāpēc kāds ir nominējis mani. Gribu zināt, ar kādu mērķi, kādi plāni ir, jo es domāju, ka partijai ir pēdējais laiks izdomāt, kur ir gatavošanās epicentrs un sākt gatavoties 2018. gada vēlēšanām," pauda Vilnītis.

Taujāts par iespēju ieņemt LRA valdes priekšsēdētāja amatu, Vilnītis bija skeptisks. "Pagaidām, es neredzu, kā to visu apvienot," raidījumam apgalvoja Vilnītis, piebilstot, ka viņam primārais ir Liepājas politika, kā arī pienākumi Liepājas SEZ vadībā.

Viņš raidījumam neslēpa, ka nākamgad gatavojas uz pilsētas vadības maiņu. "Tā kā tie ir pietiekami lieli izaicinājumi man personiski un arī visai mūsu komandai," norādīja Vilnītis.

Jau ziņots, ka LRA Pārstāvju sapulce otrdien nolēma aicināt LRA valdes locekli Jāni Vilnīti uzņemties valdes priekšsēdētāja amatu.

Šāds lēmums pieņemts pēc līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Mārtiņa Bondara lēmuma atkāpties no amata.

LRA saprot, ka Bondaram šis nav bijis viegls laiks, ņemot vērā, cik lieli resursi pret viņu tika izvērsti priekšvēlēšanu laikā un pēdējos mēnešos, skaidroja LRA Pārstāvju sapulces loceklis Liepiņš, norādot, ka atkāpšanās vērtējama kā emocionāla izpausme tik saspringtā laikā.

Jau ziņots, ka jūlija beigās Bondars paziņojis par atkāpšanos no partijas valdes priekšsēdētāja amata. "Ņemot vērā pēdējā laika LRA balsojumus Saeimā, es atkāpjos no LRA valdes priekšsēdētāja amata," pavēstīja Bondars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!